Jídelní lístek 7.1 - 11.1.2019 PDF Tisk Email

Matušák Agrion s.r.o.

Jídelní lístek od : 7.1– 11.1.2019

Pondělí: Polévka -Hrstková /1,9/

1. Kuřecí barevné rizoto,sýr,okurek /1,7/

2. Hamburská vepřová kýta,těstovina /1,7,9/

3. Flíčky zapečené s brokolicí ,sýrem a vejci,salát /1,3,7/

4. Meruňkový koláč s drobenkou,káva /1,3,7/

 

Úterý: Polévka -Květáková /1,9/

1. Maďarský vepřový guláš,knedlík /1,3,7/

2. Vepřová selská pečeně,bramborová kaše,kompot /1,7/

3. Halušky se špenátem,sypané nivou /1,3,7/

4. Bramborové noky,makový posyp,máslo /1,3,7/

5. Zeleninový talíř /šopský salát,vejce,šunka,sýr/pečivo /1,3,7/

 

Středa : Polévka-Česneková s bramborem /1,9/

1. Uzené maso,hrachová kaše,chléb,okurek /1,7/

2. Vepřové kostky na kmíně,brambory /1/

3. Houbový guláš/hlíva,žampiony/ s bramborem,pečivo /1/

4. Domácí buchty s tvarohem,čaj /1,3,7/

 

Čtvrtek : Polévka -Vývar s masem a těstovinou / 1,9/

1. Švýcarské ražničí/salám,sýr v trojobalu/brambory,tatarka /1,3,7/

2. Ďábelská koule,rajská omáčka,knedlík /1,3,7/

3. Penne těstoviny se sušenými rajčaty a listovým špenátem,ovoce/1/

4. Kakaové řezy s krémovou mřížkou,káva /1,3,7/

 

Pátek : Polévka – Zelňačka s bramborem /1,7/

1. Kuřecí plátek na paprice,těstovina /1,7/

2. Vepřové nudličky na zelenině,rýže /1/

3. Fazolové lusky na smetaně,vařené vejce,brambory /1,3,7/

4. Jablková žemlovka s rozinkami,čaj /1,3,7/

5. Těstovinový salát s tuňákem a zeleninou /1,3,7/

Normy : maso před tepelném zpracování 120 g

knedlíky 200 g

brambory 150 g

těstoviny 200 g

rýže 200 g

Seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU

1 - obiloviny obsahující lepek/pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut nebo výrobky z nich/

2 - korýši a výrobky z nich,3 - vejce a výrobky z nich,4 - ryby a výrobky z nich

5 - podzemnice olejná a výrobky z nich

6 – sojové boby a výrobky z nich,7 – mléko a výrobky z něj,8 – skořápkové plody a výrobky z nich

9 – celer a výrobky z něj,10 – hořčice a výrobky z ní,11 – sezamová semena a výrobky z nich

12 – oxid siřičitý a siřičitany,13 – vlčí bob a výrobky z něj,14 – měkkýši a výrobky z nich

Číslo umístěné za názvem menu označuje přítomnost alergenu viz tabulka výše uvedená

Vždy ve středu pečeme koláče na objednání,cena malého - 30 kč,

cena velkého koláče - 130 kč

Dobrou chuť Vám přeje kolektiv kuchyně.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Kontakty:

tel:461313019

mobil:603524276

email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Aktualizováno Středa, 02 Leden 2019 04:22