Jídelní lístek 10.12 - 14.12.2018 PDF Tisk Email

Matušák Agrion s.r.o.

Jídelní lístek od : 10.12 – 14.12.2018

Pondělí: Polévka -Fazolová /1,9/

1. Pečené kuřecí stehno po provensálsku,rýže /1/

2. Burgundská vepřová kýta,těstovina /1,9/

3. Paprikové rizoto,sýr,červená řepa /1,7/

4. Švestkový koláč s drobenkou,čaj /1,3,7/

 

Úterý: Polévka -Brokolicový krém se smaženým hráškem /1,7/

1. Krkonošský vepřový guláš,knedlík /1,7/

2. Čočka na kyselo,opečená klobása,okurek,chléb /1/

3. Paprikové lodičky s vločkovou směsí se sýrem,brambory /1,3,7/

4. Rýžová kaše s chia semínky,horké maliny /1,7/

5. Zeleninový talíř /šopský salát,vejce,šunka,sýr/pečivo /1,3,7/

 

Středa : Polévka-Vločková s vejci /1,3,9/

1. Vepřové kostky v kapustě,brambory /1/

2. Kuřecí závitek se sýrem a slaninou,rýže /1,7/

3. Penne těstoviny,rajčatová omáčka s olivami,sýr /1,7/

4. Domácí buchty s povidlím ,čaj /1,3,7/

 

Čtvrtek : Polévka -Uzená s kroupami /1,9/

1. Smažený kuřecí řízek,bramborová kaše,okurek /1,3,7/

2. Vepřové výpečky,kysané zelí, knedlík /1,3,7/

3. Slaný závin z listového těsta /žampiony,sýr,lečo/ ,čaj /1,3,7/

4. Žemlovka s jablky,čaj /1,3,7/

 

Pátek : Polévka –Frankfurtská s párkem a bramborem /1,7/

1. Fořtovská vepřová roštěná,rýže /1,9,10/

2. Čevabčiči,brambory,tatarka /1,3,7/

3. Dušená zelenina,sázená vejce,brambory /3/

4. Kakaové řezy s hruškami,čaj /1,3,7/

5. Strahovský salát/fazole,salám,vejce,cibule,okurky,hořčice/ pečivo /1,3,10/

 

Normy : maso před tepelném zpracování 120 g

knedlíky 200 g

brambory 150 g

těstoviny 200 g

rýže 200 g

Seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU

1 - obiloviny obsahující lepek/pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut nebo výrobky z nich/

2 - korýši a výrobky z nich,3 - vejce a výrobky z nich,4 - ryby a výrobky z nich

5 - podzemnice olejná a výrobky z nich

6 – sojové boby a výrobky z nich,7 – mléko a výrobky z něj,8 – skořápkové plody a výrobky z nich

9 – celer a výrobky z něj,10 – hořčice a výrobky z ní,11 – sezamová semena a výrobky z nich

12 – oxid siřičitý a siřičitany,13 – vlčí bob a výrobky z něj,14 – měkkýši a výrobky z nich

Číslo umístěné za názvem menu označuje přítomnost alergenu viz tabulka výše uvedená

Vždy ve středu pečeme koláče na objednání,cena malého - 25 kč,

cena velkého koláče - 100 kč

Dobrou chuť Vám přeje kolektiv kuchyně.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Kontakty:

tel:461313019

mobil:603524276

email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Aktualizováno Středa, 05 Prosinec 2018 08:33