Jídelní lístek 25.5 - 29.5.2020 PDF Tisk Email

Kontakty:

tel.: 461 313 019

mobil: 603 524 276

email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript         

 

Pondělí

Polévka -

Fazolová

A: 1,9

             
 

1.

Boloňské špagety,sýr

A: 1,7

 

2.

Vepřové kostky na houbách,rýže

A: 1

 

3.

Bulgur se sušenými rajčaty a listovým špenátem,mozzarella

A: 1,7

 

4.

Rýžový nákyp s čokoládovou polevou,čaj

A:

Úterý

Polévka -

Hráškový krém

A: 1

             
 

1.

Dřevorubecký vepřový guláš,knedlík

A: 1,3,7

 

2.

Vepřová pečeně po znojemsku,těstovina

A: 1,10

 

3.

Paprikové lodičky s jáhlovou směsí se sýrem,brambory

A: 1,3,7

 

4.

Žemlovka s jablky a rozinkami,káva

A: 1,3,7

 

5.

Zeleninová miska /šopský salát,vejce,šunka,sýr,pečivo/

A: 3,7

Středa

Polévka -

Kulajda

A: 1,7

             
 

1.

Kuřecí flamendr,rýže

A: 1

 

2.

Uzené maso,kapusta,brambory

A: 1,3,7

 

3.

Smažený celer ,brambory,jogurtový dip

A: 1,3,7

 

4.

Domácí buchty s povidlím,čaj

A: 1,3,7

       

Čtvrtek

Polévka -

Kuřecí s těstovinou

A: 1,9

             
 

1.

Smažený vepřový řízek,bramborová kaše,okurek

A: 1,3,7

 

2.

Vepřová svíčková na smetaně,knedlík

A: 1,3,7,9

 

3.

Zapečená brokolice s vejci,brambory,salát

A: 1,3,7

 

4.

Kakaové řezy s krémovou mřížkou,čaj

A: 1,3,7

       

Pátek

Polévka -

Oravská kulaša - DEN SLOVENSKÉ KUCHYNĚ

A: 1,9,

             
 

1.

Bratislavská plec,těstovina

A: 1,7,9

 

2.

Dunajská masová směs,brambory

A: 1,3

 

3.

Halušky s brynzou a cibulkou,čalamáda

A: 1,7

 

4.

Bramborové šulánky s mákem,máslo

A: 1,7

 

5.

Salát z červeného zelí s brusinkami a medem,pečivo

A: 1

Seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU

1- obiloviny obsahující lepek /pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo výrobky z nich/, 2 - korýši a výrobky z nich, 3 - vejce a výrobky z nich, 4 - ryby a výrobky z nich, 5 - podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - sojové boby a výrobky z nich, 7 - mléko a výrobky z něj, 8 - skořápkové plody a výrobky z nich, 9 - celer a výrobky z něj, 10 - hořčice a výrobky z ní, 11- sezamová semena a výrobky z nich,12 - oxid siřičitý a siřičitany, 13 - vlčí bob a výrobky z něj, 14 - měkkýši a výrobky z nich

Normy:                                                                 Vždy ve středu pečeme koláče na objednání

maso před tepelným zpracováním 120g                               malý koláč 35Kč

knedlíky 170g                                                                           velký koláč 150Kč

brambory 150g                                                                 Změna jídelníčku vyhrazena!

těstoviny 200g

rýže 200g

Aktualizováno Středa, 20 Květen 2020 09:19