Jídelní lístek 26.4 - 30.4.2021 PDF Tisk Email

Matušák Agrion s.r.o. tel: 461313019,603524276

Jídelní lístek od : 26.4 – 30.4.2021

Pondělí: Polévka -Brokolicový krém 1,7

1. Debrecínská vepřová kýta,těstovina 1,7

2. Čočka na kyselo,opečená klobása,okurek,chléb 1

3. Tyrolské rizoto,sýr,salát 1,7

4. Meruňkový koláč s drobenkou,káva 1,3,7

________________________________________________________________________

Úterý: Polévka-Slepičí s kuskusem 1,9

1. Pikantní kuřecí směs,rýže 1

2. Hamburská vepřová kýta,knedlík 1,3,7,9

3. Vařené vejce,koprová omáčka,brambory 1,3,7

4. Jablková žemlovka,čaj 1,3,7

________________________________________________________________________

Středa : Polévka- Frankfurtská s bramborem 1,9

1. Kuřecí plátek v žampionové omáčce,těstovina 1,7

2. Vepřové kostky v kapustě,brambory 1

3. Špagety,sýrová omáčka s nivou a medvědím česnekem,ovoce 1,3,7

4. Domácí buchty s tvarohem ,čaj 1,3,7

________________________________________________________________________

Čtvrtek : Polévka – Uzená s kroupami 1,9

1. Smažený vepřový řízek,bramborová kaše,okurek 1,3,7

2. Vepřové výpečky ,špenát,bramborový knedlík 1,3,7

3. Houbový guláš s bramborem (hlíva,žampiony) chléb 1

4. Staročeský jahelník se skořicí,káva 1,3,7

________________________________________________________________________

Pátek : Polévka – Bramboračka 1,3,7

1. Vepřový guláš,knedlík 1,3,7

2. Halušky se zelím a uzeným masem 1,3,7

3. Smažený květák,brambory,tatarka 1,3,7

4. Vídeňské řezy s čokoládovou polevou,čaj 1,3,7

5. Šopský salát /sýr,vejce,šunka/pečivo 1,3,7

 

Normy : maso před tepelném zpracování 120 g

knedlíky 170 g

brambory 150 g

těstoviny 200 g

rýže 200 g

Seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU

1 - obiloviny obsahující lepek/pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut nebo výrobky z nich/

2 - korýši a výrobky z nich,3 - vejce a výrobky z nich,4 - ryby a výrobky z nich

5 - podzemnice olejná a výrobky z nich

6 – sojové boby a výrobky z nich,7 – mléko a výrobky z něj,8 – skořápkové plody a výrobky z nich

9 – celer a výrobky z něj,10 – hořčice a výrobky z ní,11 – sezamová semena a výrobky z nich

12 – oxid siřičitý a siřičitany,13 – vlčí bob a výrobky z něj,14 – měkkýši a výrobky z nich

Číslo umístěné za názvem menu označuje přítomnost alergenu viz tabulka výše uvedená

Vždy ve středu pečeme koláče na objednání,cena malého - 35 kč,

cena velkého koláče - 150 kč

Dobrou chuť Vám přeje kolektiv kuchyně.

www.matusak.cz Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Aktualizováno Středa, 21 Duben 2021 07:06