Jídelní lístek 11.3 - 15.3.2019 PDF Tisk Email

Matušák Agrion s.r.o.

Jídelní lístek od : 11.3 – 15.3.2019

Pondělí: Polévka – Krupicová s vejci 1,3,9

1. Hovězí kostky na česneku,špecle 1,3

2. Hamburská vepřová plec,těstovina 1,7

3. Žampionové rizoto,sýr,čalamáda 1,7

4. Jogurtovník s citronovou polevou,čaj 1,7

 

Úterý: Polévka- Hrachová 1,9

1. Vepřová roštěná na česneku s tymiánem,rýže 1,10

2. Debrecínský vepřový guláš,knedlík 1,3,7

3. Vaječná ometeta se žampiony,brambory,červená řepa 1,3

4. Rýžový nákyp s broskvemi,káva 1,3,7

5. Zeleninový talíř /šopský salát,vejce,šunka,sýr,pečivo/ 1,3,7

 

Středa : Polévka- Hovězí zahradnická s rýží 1,9

1. Hrachová kaše,uzené maso,okurek,chléb 1

2. Maso dvou barev/plec,játra/, brambory

3. Dušená zelenina,vařené vejce,brambory 1,3

4. Domácí buchty s ovocem,čaj /1,3,7/

 

Čtvrtek : Polévka – Uzená s kroupami 1,9

1. Švýcarské ražničí /salám a sýr v trojobalu/,brambory,tatarka 1,3,7

2. Pečená krkovice,kysané zelí,knedlík 1,3,7

3. Bramborový guláš se sójovým masem,pečivo 1

4. Jablkový závin z listového těsta,káva 1,3

 

Pátek : Polévka- Kulajda 1,7

1. Italská vepřová směs,špagety,sýr 1,7

2. Kuřecí plátek v pepřové omáčce,brambory 1,7

3. Flíčky zapečené s květákem,uzeným sýrem a vejci,salát 1,3,7

4. Švestkový koláč s drobenkou,káva 1,3,7

5. Celerový salát se šunkou a křenem,pečivo 1,3,7

Normy : maso před tepelném zpracování 120 g

knedlíky 200 g

brambory 150 g

těstoviny 200 g

rýže 200 g

Seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU

1 - obiloviny obsahující lepek/pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut nebo výrobky z nich/

2 - korýši a výrobky z nich,3 - vejce a výrobky z nich,4 - ryby a výrobky z nich

5 - podzemnice olejná a výrobky z nich

6 – sojové boby a výrobky z nich,7 – mléko a výrobky z něj,8 – skořápkové plody a výrobky z nich

9 – celer a výrobky z něj,10 – hořčice a výrobky z ní,11 – sezamová semena a výrobky z nich

12 – oxid siřičitý a siřičitany,13 – vlčí bob a výrobky z něj,14 – měkkýši a výrobky z nich

Číslo umístěné za názvem menu označuje přítomnost alergenu viz tabulka výše uvedená

Vždy ve středu pečeme koláče na objednání,cena malého - 30 kč,

cena velkého koláče - 130 kč

Dobrou chuť Vám přeje kolektiv kuchyně.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Kontakty:

tel:461313019

mobil:603524276

email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Aktualizováno Úterý, 05 Březen 2019 21:32