Jídelní lístek 16.11 - 2011.2020 PDF Tisk Email

MATUŠÁK AGRION s.r.o. 461 313 019,603 524 276 , Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

www.matusak.cz

Jídelní lístek od : 16.11 – 20.11.2020

Pondělí :

Polévka -Kapustová s uzeným masem a bulgurem 1,9

1. Vepřový guláš,knedlík 1,3,7

2. Pečená krůtí prsa po myslivecku,těstovina 1,7

3. Míchaný kuskus se zeleninou a uzeným tofu, salát 1,7

4. Bramborové noky, makový posyp,máslo 1,3,7

Úterý - STÁTNÍ SVÁTEK - NEVAŘÍ SE

_________________________________________________________________________________________________________________

Středa :

Polévka – Hrstková 1,9

1. Vepřové nudličky“gyros“, čínské nudle 1,6,9

2. Kuřecí závitek se šunkou a sýrem,rýže 1,7

3. Zapečené flíčky s brokolicí ,sýrem a vejci,salát 1,3,7

4. Domácí buchty s marmeládou ,káva 1,3,7

_________________________________________________________________________

Čtvrtek :

Polévka -Kuřecí s játrovou rýží

1. Holandský řízek,bramborová kaše,okurek 1,3,7

2. Pečená krkovice,červené zelí,knedlík 1,3,7

3. Mexické fazole se sójovým masem, chléb 1

4. Žemlovka s jablky a rozinkami,káva 1,3,7

________________________________________________________________________________________________________________

Pátek :

Polévka -Česneková s bramborem a vejci 1,3,9

1. Smažený salám v pivním těstíčku,brambory,salát 1,3,7

2. Ďábelská koule,rajská omáčka,knedlík 1,3,7

3. Čočkový karbanátek se sýrem,brambory,salát 1,3,7

4. Krupicová kaše,kakao,máslo,ovoce 1,7

5. Zeleninová miska / pochoutkový salát,sýr,šunka,vejce, / pečivo 1,7

Normy : maso před tepelném zpracování 120 g

knedlíky 170 g

brambory 150 g

těstoviny 200 g

rýže 200 g

Seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU

1 - obiloviny obsahující lepek/pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut nebo výrobky z nich/

Změna jídelníčku vyhrazena!

2 - korýši a výrobky z nich,3 - vejce a výrobky z nich,4 - ryby a výrobky z nich

5 - podzemnice olejná a výrobky z nich

6 – sojové boby a výrobky z nich,7 – mléko a výrobky z něj,8 – skořápkové plody a výrobky z nich

9 – celer a výrobky z něj,10 – hořčice a výrobky z ní,11 – sezamová semena a výrobky z nich

12 – oxid siřičitý a siřičitany,13 – vlčí bob a výrobky z něj,14 – měkkýši a výrobky z nich

Číslo umístěné za názvem menu označuje přítomnost alergenu viz tabulka výše uvedená

Vždy ve středu pečeme koláče na objednání,cena malého - 35kč,

cena velkého koláče - 150 kč

Dobrou chuť Vám přeje kolektiv kuchyně. Změna jídelníčku vyhrazena!

Dobrou chuť Vám přeje kolektiv kuchyně. Změna jídelníčku vyhrazena!

 

Aktualizováno Středa, 11 Listopad 2020 07:11