Jídelní lístek 16.3 - 20.3.2020 PDF Tisk Email

Matušák Agrion s.r.o.

Jídelní lístek od: 16.3 – 20.3. 2020

Pondělí

Polévka -

Brokolicová

A:1,7

 

1.

Vepřová plec po myslivecku,těstoviny

A:1,7,9

 

2.

Hrachová kaše,opečená klobása,okurek,chléb

A:1,

 

3.

Zapečený květák s vejci,brambory,kompot

A:1,3

 

4.

Švestkový koláč s drobenkou,káva

A:1,3,7

Úterý

Polévka -

Hovězí s masem a nudlemi

A:1,9

 

1.

Hovězí guláš,knedlík

A:1,3,7

 

2.

Smažený karbenátek,brambory,jogurtový dip

A:1,3,7

 

3.

Penne těstoviny s list. špenátem a suš rajčaty,mozzarella

A:1,7

 

4.

Jablkový závin z listového těsta,čaj

A:1,3

 

5.

Zeleninová miska /šopský salát,vejce,šunka,sýr,pečivo/

A:3,7

Středa

Polévka -

Bramboračka s houbami

A:1

 

1.

Halušky se zelím a uzeným masem

A:1,3,7

 

2.

Kuřecí prsa na paprice,těstovina

A:1,7

 

3.

Tyrolské rizoto,sýr,salát

A:1,7

 

4.

Moravské koláče s tvarohem a povidlím/2ks/ čaj

A:1,3,7

     

A:

Čtvrtek

Polévka -

Zabijačková

A:1,9

 

1.

Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurek

A:1,3,7

 

2.

Ďábelská koule, rajská omáčka , knedlík

A:1,3,7

 

3.

Smetanová omáčka s nivou a česnekem,špagety,tyčinka

A:1,7

 

4.

Palačinky s tvarohem,káva

A:1,3,7

     

A:

Pátek

Polévka -

Hráškový krém s párkem

A:1

 

1.

Vepřová pečeně,kapusta,brambory

A:1

 

2.

Katův šleh z vepřového masa,rýže

A:1

 

3.

Houbový guláš /hlíva,žampiony/s bramborem,pečivo

A:1

 

4.

Kynuté knedlíky s ovocem,perníkový posyp,máslo

A:1,3,7

 

5.

Čínské nudle s kuřecím masem

A:1,6,9

Seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU

1- obiloviny obsahující lepek /pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo výrobky z nich/, 2 - korýši a výrobky z nich, 3 - vejce a výrobky z nich, 4 - ryby a výrobky z nich, 5 - podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - sojové boby a výrobky z nich, 7 - mléko a výrobky z něj, 8 - skořápkové plody a výrobky z nich, 9 - celer a výrobky z něj, 10 - hořčice a výrobky z ní, 11- sezamová semena a výrobky z nich, 12 - oxid siřičitý a siřičitany, 13 - vlčí bob a výrobky z něj, 14 - měkkýši a výrobky z nich

Vždy ve středu pečeme koláče na objednání

malý koláč 35Kč

velký koláč 150Kč

Změna jídelníčku vyhrazena!

Č

Normy:

maso před tepelným zpracováním 120g

knedlíky 170g

brambory 150g

těstoviny 200g

rýže 200g

íslo umístěné za názvem menu označuje přítomnost alergenu viz. výše uvedená tabulka

 

Aktualizováno Středa, 11 Březen 2020 08:43