Jídelní lístek 3.5 - 7.5.2021 PDF Tisk Email

Matušák Agrion s.r.o. tel: 461313019,603524276

Jídelní lístek od : 3.5 – 7.5.2021

Pondělí: Polévka -Rajská s písmenky 1

1. Vepřové rizoto po srbsku,sýr,salát 1,7

2. Fořtovská vepřová roštěná ,těstovina 1,10

3. Zapečená brokolice s vejci,brambory,salát 1,3

4. Jablečné řezy s citronovou polevou,káva 1,3,7

____________________________________________________________________

Úterý: Polévka- Fazolová 1,9

1. Pečené kuřecí stehno na paprice,knedlík 1,7

2. Kotleta po znojemsku,rýže 1

3. Sójové kostky po asijsku,rýže 1,6

4. Nudlový nákyp s tvarohem a višněmi,čaj 1,3,7

____________________________________________________________________

Středa : Polévka- Sedlácká s kroupami 1,9

1. Přírodní vepřová kotleta,rýže 1,10

2. Kuřecí plátek v pepřové omáčce,brambory 1

3. Fazolové lusky na smetaně,vejce,brambory 1,3,7

4. Domácí buchty s povidlím ,čaj 1,7

____________________________________________________________________

Čtvrtek : Polévka – Hovězí s játrovou rýží 1,9

1. Smažený máslový řízek,bramborová kaše,okurek 1,3,7

2. Hovězí guláš,knedlík 1,3,7

3. Bulgur s hlívou a listovým špenátem,sypaný nivou 1,7

4. Jablkový závin z listového těsta,čaj 1,3,7

____________________________________________________________________

Pátek : Polévka –Zelňačka s bramborem 1,7

1. Kovbojské fazole,uzené maso,chléb 1

2. Smažené filé z tresky,brambory,salát 1,3,4,7 1

3. Květákový mozeček,brambory,salát 1,3

4. Kynuté knedlíky s marmeládou ,perníkový posyp,máslo 1,3,7

5. Litoměřický salát,šunka,sýr,vejce, pečivo 1,3,7

 

Normy : maso před tepelném zpracování 120 g

knedlíky 170 g

brambory 150 g

těstoviny 200 g

rýže 200 g

Seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU

1 - obiloviny obsahující lepek/pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut nebo výrobky z nich/

2 - korýši a výrobky z nich,3 - vejce a výrobky z nich,4 - ryby a výrobky z nich

5 - podzemnice olejná a výrobky z nich

6 – sojové boby a výrobky z nich,7 – mléko a výrobky z něj,8 – skořápkové plody a výrobky z nich

9 – celer a výrobky z něj,10 – hořčice a výrobky z ní,11 – sezamová semena a výrobky z nich

12 – oxid siřičitý a siřičitany,13 – vlčí bob a výrobky z něj,14 – měkkýši a výrobky z nich

Číslo umístěné za názvem menu označuje přítomnost alergenu viz tabulka výše uvedená

Vždy ve středu pečeme koláče na objednání,cena malého - 35 kč,

cena velkého koláče - 150 kč

Dobrou chuť Vám přeje kolektiv kuchyně.

www.matusak.cz Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Aktualizováno Středa, 28 Duben 2021 05:38