Jídelní lístek 2.1 - 4.1.2019 PDF Tisk Email

Matušák Agrion s.r.o.

Jídelní lístek od : 2.1. – 4.1.2019

Pondělí: nevaří se

Úterý: nevaří se

 

Středa : Polévka-Čočková /1,9/

1. Boloňské špagety,sýr /1,7/

2. Krůtí prsa po myslivecku,těstovina /1,3,9/

3. Kuskus se zeleninou a uzeným tofu,kompot /1/

4. Domácí buchty s ořechovou náplní,čaj /1,3,7/

 

Čtvrtek : Polévka -Zabijačková /1/

1. Holandský řízek,bramborová kaše,okurek /1,3,7/

2. Vepřové výpečky,špenát,bramborový knedlík/1,3,7/

3. Zapečené špagety s rajčaty,sýrem a vejci,červená řepa /1,3,7/

4. Rýžový nákyp s ovocem,káva /1,3,7/

 

Pátek : Polévka –Kulajda /1,7/

1. Kuřecí nudličky na medu a zázvoru s baby mrkvičkou,rýže /1/

2. Vepřenka s hořčicí a cibulí,brambory /1,3/

3. Zapečené flíčky s brokolicí,mozzarellou a vejci,kompot /1,3,7/

4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem /1,3,7/

5. Celerový salát se šunkou a křenem,pečivo /1,3,7/

Normy : maso před tepelném zpracování 120 g

knedlíky 200 g

brambory 150 g

těstoviny 200 g

rýže 200 g

Seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU

1 - obiloviny obsahující lepek/pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut nebo výrobky z nich/

2 - korýši a výrobky z nich,3 - vejce a výrobky z nich,4 - ryby a výrobky z nich

5 - podzemnice olejná a výrobky z nich

6 – sojové boby a výrobky z nich,7 – mléko a výrobky z něj,8 – skořápkové plody a výrobky z nich

9 – celer a výrobky z něj,10 – hořčice a výrobky z ní,11 – sezamová semena a výrobky z nich

12 – oxid siřičitý a siřičitany,13 – vlčí bob a výrobky z něj,14 – měkkýši a výrobky z nich

Číslo umístěné za názvem menu označuje přítomnost alergenu viz tabulka výše uvedená

Vždy ve středu pečeme koláče na objednání,cena malého - 30 kč,

cena velkého koláče - 130kč

Dobrou chuť Vám přeje kolektiv kuchyně.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Kontakty:

tel:461313019

mobil:603524276

email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Aktualizováno Středa, 12 Prosinec 2018 08:51