Jídelní lístek 22.7 - 26.7.2019 PDF Tisk Email

Matušák Agrion s.r.o.

Jídelní lístek od : 22.7 - 26.7.2019

PO DOBU ČERPÁNÍ DOVOLENÉ BUDE POČET DRUHŮ JÍDEL SNÍŽENÝ,DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

 

Pondělí: Polévka – Fazolová 1,9

1. Kuřecí barevné rizoto,sýr,okurek 1,7

2. Debrecínský guláš,těstovina 1,7

3. Bramborové noky,makový posyp,máslo 1,3,7

 

Úterý: Polévka – Vločková s vejci 1,3,9

1. Pečené kuřecí stehno,rýže 1,7

2. Vídeňská vepřová roštěná,knedlík 1,10

3. Gnochi,houbová omáčka,ovoce 1,7

 

Středa : Polévka – Zabijačková 1,9

1. Kuřecí plátek na paprice,těstovina 1,7

2. Maso dvou barev/kýta,játra/,brambory 1,6

3. Domácí buchty s marmeládou,káva 1,3,7

 

Čtvrtek : Polévka – Francouzská s masem a mušličkami 1,9

1. Smažený karbenátek,bramborová kaše,okurek/1,3,7/

2. Vepřová svíčková na smetaně,knedlík/1,3,7/

3. Italská rajčatová omáčka,špagety,sýr 1,7

 

Pátek : Polévka –Bramboračka 1,7

1. Čočka na kyselo,opečená klobása,pečivo,okurek 1

2. Mexický vepřový guláš,rýže 1

3. Rýžový nákyp s ovocem,káva 1,3,7

4. Zeleninový talíř /šopský salát,šunka,vejce,sýr /pečivo 3,7

Normy : maso před tepelném zpracování 120 g

knedlíky 200 g

brambory 150 g

těstoviny 200 g

rýže 200 g

Seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU

1 - obiloviny obsahující lepek/pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut nebo výrobky z nich/

2 - korýši a výrobky z nich,3 - vejce a výrobky z nich,4 - ryby a výrobky z nich

5 - podzemnice olejná a výrobky z nich

6 – sojové boby a výrobky z nich,7 – mléko a výrobky z něj,8 – skořápkové plody a výrobky z nich

9 – celer a výrobky z něj,10 – hořčice a výrobky z ní,11 – sezamová semena a výrobky z nich

12 – oxid siřičitý a siřičitany,13 – vlčí bob a výrobky z něj,14 – měkkýši a výrobky z nich

Číslo umístěné za názvem menu označuje přítomnost alergenu viz tabulka výše uvedená

Vždy ve středu pečeme koláče na objednání,cena malého - 30 kč,

cena velkého koláče - 130 kč

Dobrou chuť Vám přeje kolektiv kuchyně.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Kontakty:

tel:461313019

mobil:603524276

email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Aktualizováno Středa, 17 Červenec 2019 04:26