Jídelní lístek 7.10 - 11.10.2019 PDF Tisk Email

Matušák Agrion s.r.o.

Jídelní lístek od : 7.10– 11.10.2019

Pondělí: Polévka - Hrachová 1,9

1. Burgundská vepřová pečeně,těstovina 1,9

2. Vepřové rizoto po srbsku,sýr,salát 1,7

3. Zapečená pohanka se zeleninou a sýrem,salát 1,3

4. Ořechové řezy s čokoládou,káva 1,3,7

 

Úterý: Polévka- Rajská písmenková 1

1. Sekaná pečeně,bramborová kaše,okurek 1,3,7

2. Segedínský guláš,knedlík 1,3,7

3. Zapečená brokolice se sýrem a vejci,brambory 1,3,7

4. Široké nudle s mákem,máslo,ovoce 1

5. Zeleninový talíř /šopský salát,vejce,šunka,sýr,pečivo/ 1,3,7

 

Středa : Polévka- Kulajda 1,7

1. Přírodní vepřový plátek,rýže 1,10

2. Kovbojské fazole,opečená klobása,chléb 1

3. Italská rajčatová omáčka s olivami,gnocchi,mozzarella 1,7

4. Domácí buchty s tvarohem,čaj /1,3,7/

 

Čtvrtek : Polévka –Francouzská s masem a mušličkami 1,9

1. Asijská kuřecí pánev,brambory 1,6,9

2. Pečená krkovice,špenát,bramborový knedlík 1,3,7

3. Smažený sýr,brambory,tatarka 1,3,7

4. Jablečný koláč,čaj 1,3,7

 

Pátek : Polévka – Hovězí zahradnická s kuskusem 1,9

1. Moravská vepřová roštěná,houskový knedlík 1,3,7

2. Smažený salám v pivním těstíčku,brambory,okurek 1,3,7

3. Čočka na kyselo,vejce,okurek,chléb 1,3

4. Rýžová kaše s chia seminky,lesní směs 1,7

5. Těstovinový salát s tuňákem,zeleninou a majonézou 1,3,4,7

Normy : maso před tepelném zpracování 120 g

knedlíky 170 g

brambory 150 g

těstoviny 200 g

rýže 200 g

Seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU

1 - obiloviny obsahující lepek/pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut nebo výrobky z nich/

2 - korýši a výrobky z nich,3 - vejce a výrobky z nich,4 - ryby a výrobky z nich

5 - podzemnice olejná a výrobky z nich

6 – sojové boby a výrobky z nich,7 – mléko a výrobky z něj,8 – skořápkové plody a výrobky z nich

9 – celer a výrobky z něj,10 – hořčice a výrobky z ní,11 – sezamová semena a výrobky z nich

12 – oxid siřičitý a siřičitany,13 – vlčí bob a výrobky z něj,14 – měkkýši a výrobky z nich

Číslo umístěné za názvem menu označuje přítomnost alergenu viz tabulka výše uvedená

Vždy ve středu pečeme koláče na objednání,cena malého - 30 kč,

cena velkého koláče - 130 kč

Dobrou chuť Vám přeje kolektiv kuchyně.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Kontakty:

tel:461313019

mobil:603524276

email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Aktualizováno Středa, 02 Říjen 2019 06:34