Jídelní lístek 5.8 9.8.2024 PDF Tisk Email

Matušák Agrion s.r.o. tel: 461313019,603524276

Jídelní lístek od : 5.8 – 9.8.2024

 

Pondělí: polévka – Fazolová 1,9

1. Špagety po Boloňsku, sýr 1,7

2. Hovězí roštěná, rýže 1,10

3. Zapečený kuskus s tuňákem ,sýrem a vejci, tyčinka 1,3,4,7

 

Úterý : polévka – Hráškový krém 1,9

1. Přírodní vepřový plátek, brambory 1,10

2. Vepřové výpečky, červené zelí, knedlík 1,3,7

3. Rýžový nákyp s ovocem, káva 1,3,7

 

Středa : polévka – Česneková s bramborem a vejci 1,3,9

1. Smažené filé, brambory, salát 1,3,4,7

2. Záhorácký vepřový závitek, rýže 1

3. Domácí buchty s povidlím ,čaj 1,3,7

 

Čtvrtek : polévka – Uzená s kroupami 1,9

1. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurek 1,3,7

2. Ďábelská koule, rajská omáčka, knedlík 1,3,7

3. Perník s čokoládovou polevou, káva 1,3,7

 

Pátek : polévka – Boršč 1,9

1. Vepřové nudličky gyros, rýže 1

2. Kuřecí plátek, smetanová omáčka s nivou a česnekem, těstovina 1,7

3. Kapustový karbanátek se sýrem, brambory, jogurtový dip 1,3,7

 

Normy : maso před tepelném zpracování 120 g

knedlíky 170 g

brambory 150 g

těstoviny 200 g

rýže 200 g

zeleninová miska 380g

Seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU0

1 - obiloviny obsahující lepek/pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut nebo výrobky z nich

2 - korýši a výrobky z nich,3 - vejce a výrobky z nich,4 - ryby a výrobky z nich

5 - podzemnice olejná a výrobky z nich

6 – sojové boby a výrobky z nich,7 – mléko a výrobky z něj,8 – skořápkové plody a výrobky z nich

9 – celer a výrobky z něj,10 – hořčice a výrobky z ní,11 – sezamová semena a výrobky z nich

12 – oxid siřičitý a siřičitany,13 – vlčí bob a výrobky z něj,14 – měkkýši a výrobky z nich

Číslo umístěné za názvem menu označuje přítomnost alergenu viz tabulka výše uvedená

Vždy ve středu pečeme koláče na objednání,cena malého koláče-40 kč,

cena velkého koláče - 170 kč

Dobrou chuť Vám přeje kolektiv kuchyně

Změna jídelníčku vyhrazena!

Aktualizováno Pondělí, 22 Červenec 2024 10:55