Jídelní lístek 21.10 - 25.10.2019 PDF Tisk Email

Matušák Agrion s.r.o.

Jídelní lístek od : 21.10 – 25.10.2019

 

Pondělí: Polévka – Krupicová s vejci 1,3,9

1. Kuřecí směs se zeleninou,rýže 1,6

2. Debrecínská pečeně,těstovina 1,7

3. Tarhoňa se zeleninou sypaná sýrem,salát 1,7

4. Nudlový nákyp s tvarohem a višněmi,káva 1,3,7

 

Úterý: Polévka- Červená čočková s rajčaty 1

1. Vařená kýta,koprová omáčka,knedlík 1,3,7

2. Boloňské špagety,sýr 1,7

3. Květákový mozeček,brambory,salát 1,3,7

4. Makovec s citronovou polevou,čaj 1,3,7

5. Zeleninový talíř /šopský salát,vejce,šunka,sýr,pečivo/ 1,3,7

 

Středa : Polévka- Selská se širokými nudlemi a žampiony 1,9

1. Vepřový plátek po srbsku,rýže 1

2. Uzené maso,hrachová kaše,chléb,okurek 1

3. Vajíčková omeleta se žampiony,brambory,kompot 1,3

4. Domácí buchty s povidlím,čaj 1,3,7

 

Čtvrtek : Polévka – Zeleninová s masem a těstovinou1,9

1. Smažený kuřecí řízek,bramborová kaše,okurek 1,3,7

2. Jitrnicový a jelítkový prejt,kysané zelí,brambory 1

3. Čínské sójové nudličky,penne těstoviny 1,6

4. Alpský kynutý knedlík,vanilkový krém 1,3,7

 

Pátek : Polévka – Zelňačka s bramborem 1,7

1. Kuřecí závitek se šunkou a pórkem ,rýže 1

2. Vepřový guláš,knedlík 1,3,7

3. Široké nudle zapečené se čtyřmi druhy sýra a vejci,čalamáda 1,3,7

4. Jablková závin z listového těsta,čaj 1,3

5. Vitamínový salát,pečivo 1,3,7

Normy : maso před tepelném zpracování 120 g

knedlíky 170 g

brambory 150 g

těstoviny 200 g

rýže 200 g

Seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU

1 - obiloviny obsahující lepek/pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut nebo výrobky z nich/

2 - korýši a výrobky z nich,3 - vejce a výrobky z nich,4 - ryby a výrobky z nich

5 - podzemnice olejná a výrobky z nich

6 – sojové boby a výrobky z nich,7 – mléko a výrobky z něj,8 – skořápkové plody a výrobky z nich

9 – celer a výrobky z něj,10 – hořčice a výrobky z ní,11 – sezamová semena a výrobky z nich

12 – oxid siřičitý a siřičitany,13 – vlčí bob a výrobky z něj,14 – měkkýši a výrobky z nich

Číslo umístěné za názvem menu označuje přítomnost alergenu viz tabulka výše uvedená

Vždy ve středu pečeme koláče na objednání,cena malého - 30 kč,

cena velkého koláče - 130 kč

Dobrou chuť Vám přeje kolektiv kuchyně.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Kontakty:

tel:461313019

mobil:603524276

email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Aktualizováno Středa, 16 Říjen 2019 05:42